Professzionális Gyepgondozás - SEGÍTÜNK ÖNNEK A VÁLASZTÁSBAN.

Husqvarna Professzionális Gyepgondozás - Kazinc-LoggerKazinc-Logger Kft. már több, mint 10 éve segíti Husqvarna termékekkel partnereit, az otthoni felhasználástól a közületi ügyfelekig. Az elmúlt években az önkormányzati beszerzések, és egyéb céges gépvásárlásoknál is jellemző már, hogy az adott célra a megfelelő, professzionális gépparkot vásárolják.

A nagyobb befektetés a géppark karbantartási költségeiben is megtérül már, nem beszélve a napi használatból adódó, célnak jobban megfelelő működésen át a pazar végeredményben a gyepgonozásban!

A Husqvarna erdőkbe, parkokba és kertekbe szánt termékei az ember és a gép egyedülálló kapcsolatából születtek, illetve a cégünk és azon emberek közötti kapcsolatból, akik mindennap használják gépeinket a táj alakítására, és akiknek a legjobb gépekre van szükségük a legjobb eredmények eléréséhez.

Ahol a helyzet nehezedik, a Husqvarna gépek még erősebbek lesznek. Ahol a munka kényelmetlen, a gépeink könnyebbek, kényelmesebben kezelhetők és könnyebben használhatók.

A zaj és a légszennyezés tekintetében azonban a környezetet mindig csak a lehető legkisebb mérték- ben károsítják. Célunk az, hogy biztosítsuk mindazt, amivel minden eddiginél egyszerűbben, hatékonyabban és biztonságosabban végezheti el a munkáját.

Husqvarna Profi kategóriás gépeink segítségével megtalálhatja Ön is a számításait a profi közterlület és gyepgondozás kategóriában!

Ha kíváncsi Husqvarna Professzionális gépeinkre, kérje tájékoztatónkat! 

Igény esetén a professzionális gyepgondozás termékeinket egyéni termékbemutató kereteink belül, személyesen, profi minősített Husqvarna szakembereink segítségével is megmutatjuk Önnek, ahol lehetősége lesz a terméket kipróbálni vásárlás előtt! 
Jelezze igényét előehetőségeinket, s felvesszük Önnel a kapcsolatot a Husqvarna gépbemutató kapcsán is! 

Termékeinket webshopunkon keresztül azonnal is megrendelheti! 

Telefonszám: +36308874112

Email: info@kazinc-logger.hu

Üzletünk: 3526 Miskolc Szeles út 27.
Nyitva: h-p 8-16:30 sz: 8-12