Magyar Falu Program 2022 - Kommunális eszköz beszerzése AKÁR 100%-os támogatás

Bizonyára értesültek a Magyar Falu Programról, amely újabb lehetőséget kínál ‐ 5000 fő lélekszám alatti önkormányzatok és önkormányzati társulások részére,, hogy akár 100%‐os támogatással szerezzék be a településfenntartáshoz nélkülözhetetlen eszközöket, amelyek hozzájárulnak a közterületek megfelelő karbantartásához, a közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához. A maximális pályázható összeg 15.000.000 Ft, melyből akár minden géptípusból felszerelheti települését! 

Magyar Falu Program - Husqvarna gépek

Cégünk, a Kazinc-Logger Kft. hosszú évek óta szolgál ki magyarországi önkormányzatokat és településfenntartó cégeket a zöldterületek rendbentartásához szükséges gépekkel, és miskolci és kazincbarcikai üzlettel és szervizzel biztosítja a folyamatos működtetést.

Magyar Falu Program 2022 - Husqvarna - AS Motor - Kazinc-Logger

Kérjük, engedje meg, hogy a pályázat kapcsán munkatársunk felkeresse Önöket, és bemutassa legújabb ajánlatainkat. A zöldterületek fenntartásához kínált gépeinket a fenti támogatással akár 100%‐os támogatással is beszerezhetik.

A Program keretében fűkaszákat, láncfűrészeket, ridereket, fűnyíró traktorokat, sövénynyírókat, robotfűnyírókat ajánlunk. Különös figyelmet fordítunk a környezettudatos felhasználói igényekre, így a benzinmotoros eszközpark mellett évről‐évre egyre több akkumulátoros gépet kínálunk Partnereinknek.

A Program, tudomásunk szerint hamarosan indul, és feltehetően igen nagy érdeklődésre tart majd számot, ezért várjuk mielőbbi jelentkezésüket, hogy kollégánk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot. Amennyiben a Magyar Falu Programról bővebb információra lenne szüksége, az alábbi linken tájékozódhat: https://magyarfaluprogram.hu/upload/57596ea0dc5d5d992d3dfabf9e19feb8.pdf​

Bízunk benne, hogy az Önök települése is ki szeretné használni ezt a kivételes alkalmat, és segíthetünk a fenntartáshoz szükséges eszközpark összeállításában.


A Magyar Falu Program 2022 részletes pályázati kiírása IDE kattintva érhető el!