Nagynyomású mosók-porszívók

A nagynyomású mosóberendezések azt a minőséget és intuitív működést kínálják, amit Ön elvár a Husqvarna-tól. Minden modell optimalizálva van a maximális tisztítási teljesítmény érdekében, és kiváló felhasználói élményt nyújt. A gyors csatlakozók, a tartós fémszivattyúk, a nagy teherbírású kerekek és a nagy tömlőhosszúság csupán néhány azok közül az intelligens funkciók közül, amelyek segítik a készülékek tulajdonosait a tökéletes eredmény elérésében.

Az új nagynyomású mosóberendezések pontosan azt a minőséget biztosítják az Ön számára, amit Ön elvár a Husqvarnától. Pillantson új szemmel a járművére, a kerti bútorokra, a kőfelületekre vagy a teraszára – a Husqvarna nagynyomású mosóberendezések készen állnak rá, hogy leszámoljanak bármely kinti helyszínen a piszokkal és a porral.

Kiegészítők széles választékával megfűszerezve mindig kontrollálhatja a teljes munkafolyamatot. Ha ismer minket, akkor tudja, hogy mi soha nem adjuk alább - hiszen biztosak vagyunk benne, hogy ez az Ön érdeke.
Minden Husqvarna nagynyomású mosóberendezést úgy fejlesztettek ki, hogy az a maximális tisztítási teljesítményt és a hosszú élettartamot nyújtson. A felhasználói élmény fokozása érdekében a gépek nagyméretű tömlőhosszúsággal, gyors csatlakozókkal és forgó funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a tömlő összegabalyodását.
A gépek sokoldalúságát és a tisztítóhatékonyságukat növeli a számos nagyszerű kiegészítő, mely elérhető hozzájuk.

Rendezés: