Lombfújók

A lombfúvókra gondolva a legnyilvánvalóbb dolog ugrik be- eltávolítani a leveleket a kertből. De amit talán nem tud, hogy a Husqvarnana lombfúvókat sok egyéb  másra is használhatja. Röviden szólva, hatékony szerszám  bármilyen kültéri takarítási munkához.

A Husqvarna lombfúvók nagyszerűen használhatók bármilyen takarítási munkára, mindegy, hogy a leveleket kell összefújni vagy kültéri helységeket kell tisztítani.
A lombfúvó termékcsaládunkban talál kétkezes és háton hordozható változatot is, amelyek sok apró praktikus funkcióval rendelkeznek. A könnyed használat érdekében mind ergonomikus kivitelezésű, emellett nagy fúvókapacitással és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek.
Anélkül tudja elvégezni munkáját, hogy elfáradna. Lombfúvóink ergonomikus kialakításúak, megkímélik a hátát és karjait a sérülésektől. Az eltolt fogantyú minimalizálja a fárasztó rezgéseket és a legtöbb háton hordozható lombfúvó modell esetében állítható is. A legtöbb gumiborítással rendelkezik a stabil, kényelmes fogásért. A tehermentesítő heveder révén a háton hordozható lombfúvó viselete kényelmes, használata könnyű. Ne aggódjon azon, hogy zavarja a szomszédokat – az akkumulátoros lombfúvóinkat rendkívül halkra terveztük.

Rendezés: