Husqvarna Automower 535 AWD robotfűnyíró

Husqvarna
2.199.990 Ft (1.732.276 Ft + ÁFA)

Professzionális robotfűnyíró a sorozaton belüli legnagyobb vágási sebességgel és kapacitással. Nagy kertekhez, egészen 5000 m²-ig. Akár 45 %-os lejtést is képes kezelni. Professzionális vezérléssel ellátott. Ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.  Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

Az ár a telepítési eszközöket nem tartalmazza!

Ajánlott telepítő készlet: Nagy

Cikkszám: 970651711
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
2.199.990 Ft (1.732.276 Ft + ÁFA)
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé! Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Automower® Összkerék-meghajtás

Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek olyan technológiával vannak felszerelve, mely egyenként optimalizálja a kerekek vezérlését, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson a gép. Lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes megbirkózni akár a 70 % (35°) emelkedővel is. Az Automower összkerék-meghajtás (AWD) átírja az autonóm zöldfelület karbantartásának szabályait, egyben biztonságosabbá téve a munkát.

Csuklós hátsó kialakítás

Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.
 

AIM Technology
 

A Husqvarna AIM Technology beépített GPS-t és érzékelőket használ a telepített terület virtuális térképének létrehozásához. 
A térkép látható az Automower® Connectben, és tartalmazza a határoló- és vezetőhuzalok helyét. 
Az AIM technológiával az alkalmazáson keresztül könnyen létrehozhat munkaterületeket egyedi vágási magassággal és ütemezéssel, vagy szükség esetén ideiglenes tartózkodási zónákat.

Husqvarna Fleet Services™ - Flotta szolgáltatások

A Husqvarna Fleet Services™ lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse és teljes kontroll alatt tartsa több robotfűnyíróját is okostelefonon, tableten vagy laptopon keresztül. Segítségével áttekintheti fűnyírójának állapotát, földrajzi helyzetét, továbbá utasíthatja arra, hogy elinduljon, vagy megálljon és visszatérjen bázisára egy esetleges vihar előtt. Könnyedén módosíthatja a beállításokat és a vágási magasságot, valamint vészjelzést is kaphat a rendszeren keresztül lopás esetén és lehetővé teszi a gép nyomon követését, bárhol is legyen az.

Pro user interface
 

A professzionális kezeléshez igazított interfész, ami azt jelenti, hogy minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefon-alkalmazáson keresztül vagy PC-n/táblagépen keresztül. 
A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkció. 
Leegyszerűsíti a használatot a tapasztalatlan felhasználók számára, és minimálisra csökkenti a termékre gyakorolt ​​súlyos hatást vandalizmus esetén.

GPS-navigáció

A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.

Távoli objektum-észlelés

Ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.

Akár 70%-os emelkedővel is megbírkózik

A nagyméretű érdes kerekek kiváló tapadást biztosítanak, csúszós felületen is elboldogulnak. A robotfűnyíró akár 70%-os emelkedővel is képes megbírkózni.

Időjárás időzítő

A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.

Elektromos magasságállítás

A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

Három vezetőszál
 

A három vezetőszál lecsökkenti a keresés idejét, még akkor is, ha a behatárolt terület igen nagy, bonyolult vagy több részre van osztva.

Távoli indítási pontok x5

Egységes vágási eredmény a gyep egész területén: a vágást öt különböző helyen lehet kezdeni a töltőállomásból indulva, a vezetőszál mentén. Minél nagyobb a füves terület, annál fontosab, hogy több kiindulási ponttal rendelkezzen. A bizonyos modelleknél elérhető aktív GPS navigációval a távoli indítási pontok automatikusan kerülnek beállításra és manuális beavatkozásra nincs szükség.

 

GPS lopásvédelem
 

Az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.

Elülső ütköző

A gumi-alapú elülső ütköző ellenállóbbá teszi a robotfűnyírót az ütközésekkel, pl. fákkal, bokrokkal és egyéb kerti objektumokkal szemben.
 

Kitűnő vágási eredmény

 

A Husqvarna Automower® szabálytalan vágási mintájának köszönhetően tökéletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű megjelenést biztosít a pázsitnak. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A gyep teljesen mohamentes lesz.
 

Lopásvédelem

PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor.

Automatikus feltöltés

Amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.

Időjárásálló

Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

Egyedülálló vágórendszer

A Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.

Időkapcsoló
 
A könnyen programozható heti időzítő funkcióval pontosan be lehet ütemezni az Automower® működéséhez szükséges időintervallumokat.

Emelés- és borulás-érzékelők

Ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. 
Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

Automower® Connect

Automower® Connect segítségével okostelefonján keresztül irányíthatja robotfűnyíróját. Elindíthatja, leállíthatja, küldhet parkolási parancsot, ellenőrizheti, módosíthatja a beállításokat. 
Megkapja a riasztási üzeneteket is, követheti fűnyíróját lopás esetén – bárhol is tartózkodjon.

Ultra-halk motor

A robotfűnyíró egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.

Egyensúlyellenőrzés

A csöndes és problémamentes működés érdekében a robotfűnyíró automatikusan érzékeli a vágórendszerben előforduló kiegyensúlyozatlanságokat.

Gyártási év 2022-2023
Maximális munkaterület (±20) 3 500 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél 50 %
A munkaterület maximális emelkedése 70 %
Max active time 24 ó
Keresőrendszer Pentasearch
Követi a határoló vezetéket 3
Feltöltő rendszer Automata
Súly 17,6 kg
Termék mérete, hossz 93 cm
Termék mérete, szélesség 55 cm
Termék mérete, magasság 29 cm
Színkód Narancssárga,Szürke
Sound level perceived 60 dB(A)
Protection index (IP Code) IPX4
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény 5 Ah
Töltőáram 7 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 100 p
Átlagos feltöltési idő 30 p
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 24 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 3 500 m²
Munkaterület-kapacitás nem szokványos, profi minőség 3 500 m²
Munkaterület-kapacitás nem szokványos, profisport-minőség 2 500 m²
Munkaterület-kapacitás nem szokványos, normál minőség 4 000 m²
Vágási rendszer 5 pivoting razor blades
Vágási magasság, max. 70 mm
Vágási magasság, min. 30 mm
Vágási szélesség 22 cm
Vágási magasságállítás Electric
Skid plate Igen
Dual cutting direction Igen
Billentyűzet Professional User Interface/App
Információs panel Nincs
Connectivity Bluetooth®, Cellular
App controlled Husqvarna Fleet Services
Smart Home integration Igen
Firmware Update FOTA
GPS lopásvédelem Igen
Geokerítés Igen
PIN kód Igen
Vészjelzés Igen
Emelésérzékelő Igen
Borulásérzékelő Igen
Object detection Ultrahang érzékelő