Husqvarna Automower 435 X AWD robotfűnyíró

Husqvarna
2.169.990 Ft (1.708.654 Ft + ÁFA)

A Husqvarna Automower® 435X AWD – úttörő a robotfűnyírók piacán. Összkerék-meghajtású robotfűnyíró. 3500 m² -ig könnyen elvégzi a munkát, problémamentesen kerüli az akadályokat nehéz terepen és akár 70 %-os lejtőn is. PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor.  A csúcstermékeink két vezetőszállal telepíthetők, ami lecsökkenti a keresés idejét, különösen bonyolult kertek esetén. A hatékony energiagazdálkodás alacsony energiafogyasztást jelent, az Automower® működtetése a hagyományos fűnyíró működési költségének töredékébe kerül.

Az ár a telepítési eszközöket nem tartalmazza!

Ajánlott telepítő készlet: Nagy

Cikkszám: 967853311
Gyártó cikkszám: 967853311
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
2.169.990 Ft (1.708.654 Ft + ÁFA)
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé! Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Automower® Összkerék-meghajtás
 
Az Automower® AWD modellek olyan technológiával rendelkeznek, amely optimalizálja az egyes kerekek irányítását annak érdekében,
 hogy a legigényesebb terepen is kiválóan működhessen.Lenyűgöző lejtőteljesítmény, amely 70%-os (35°-os) lejtőt is kezel.

Automower® Zone Control

Hozzon létre munkaterületeket és ideiglenes tartózkodási zónákat az Automower® Connect alkalmazásban a telepítés megváltoztatása nélkül. Több irányítást biztosít a pázsit különböző munkaterületeinek meghatározásához, 
és mindegyikhez eltérő ütemezést és vágási magasságot alkalmazhat. 
Vagy megakadályozza, hogy a robotfűnyíró bizonyos területeken nyírjon azáltal, hogy tartózkodási zónákat hoz létre.

Csuklós hátsó kialakítás

Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. 
A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.

Automower® Access

Az új Automower® Access lehetővé teszi, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen a géppel egy állapotfelmérővel és görgetővel ellátott magas felbontású színes kijelzőn keresztül, mely az irányítás egy intuitív, mégis szofisztikált módját valósítja meg.
 Az ikon-alapú nyelv intuitív módon integrálódik az Automower® Connect okostelefon applikációval, mely így gördülékeny felhasználói élményt nyújt.

Távoli objektum-észlelés

Ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.

GPS-navigáció

A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. 
A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.

Kiváló interakció

Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. 
Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.

Akár 70%-os emelkedővel is megbírkózik


A nagyméretű érdes kerekek kiváló tapadást biztosítanak, csúszós felületen is elboldogulnak. A robotfűnyíró akár 70%-os emelkedővel is képes megbírkózni.
 

GeoFence
 

Ha az Automower® Connect alkalmazáson keresztül meghatározza a GeoFence területet a fűnyíró számára, értesítéseket kap a telefonjára, ha a fűnyírót ezen az előre meghatározott területen kívülre helyezik. 
Minimalizálja a lopás kockázatát, és mindig tudatja Önnel, hogy hol van a fűnyíró.

Időjárás időzítő

A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. 
Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.

Elektromos magasságállítás

A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

Automower® X-Line

A Husqvarna Automower® X-Line a legteljesebb funkcionalitású termékcsaládunk, amely azoknak készült, akik csúcskategóriás robotfűnyírót szeretnének.
 Az X-Line funkciócsomaggal felszerelve, beleértve az Automower® Connect-et GPS-lopáskövetéssel, GPS-alapú navigációval, LED-es fényszórókkal, első gumi lökhárítóval és X-Line karosszériakialakítással.

Távoli indítási pontok x5

Egységes vágási eredmény a gyep egész területén: a vágást öt különböző helyen lehet kezdeni a töltőállomásból indulva, a vezetőszál mentén. Minél nagyobb a füves terület, annál fontosab, hogy több kiindulási ponttal rendelkezzen. A bizonyos modelleknél elérhető aktív GPS navigációval a távoli indítási pontok automatikusan kerülnek beállításra és manuális beavatkozásra nincs szükség.

GPS lopásvédelem

Az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.

Elülső ütköző

A gumi-alapú elülső ütköző ellenállóbbá teszi a robotfűnyírót az ütközésekkel, pl. fákkal, bokrokkal és egyéb kerti objektumokkal szemben.

Lopásvédelem

PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor.
 

Akkumulátor teljesítmény 5.0 Ah
Akkumulátor súly 0.65 kg
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor feszültsége 18 V
Töltőáram 7 A
Feltöltő rendszer Automata
Átlagos feltöltési idő 30 p
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő 100 p
Vészjelzés Magas
Burkolat ASA műanyag
Színkód Szürke
Tartalék kések 9 db
Követi a határoló vezetéket Nem
Fogantyú típusa Integrált
Világítás Igen
Otthon jelzés Igen
Információs panel Large LCD display
Telepítés - zár Nem
Billentyűzet Nincs
Emelésérzékelő Igen
Mozgásminta Szabálytalan
PIN kód Igen
Elküldött szöveges üzenet Nem
Keresőrendszer Háromszoros keresés
Borulásérzékelő Igen
Időzár Igen
Időzítő Igen
Ultrahangos érzékelő Igen
Kerékbordázat Közepes
Óránkénti területkapacitás 146 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél 50 %
A munkaterület maximális emelkedése 70 %
Maximális lejtés a munkaterületen. 35 °
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 24 kWh
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál 3500 m²
Energiafogyasztás vágás közben 40 W
Munkaterület-kapacitás 3500 m² ±20%
Maximális munkaterület (±20) 3500 m²