Husqvarna 340iBT Akkumulátoros Levélfújó

Husqvarna
194.990 Ft (153.535 Ft + ÁFA)

Tapasztalja meg a kültéri takarítási munkát lenyűgözően alacsony zaj- és rezgésszint mellett ezzel az erős és jól kiegyensúlyozott hátizsákos akkumulátoros fúvóval. A fúvó lenyűgöző, 17 N fújóerőt biztosít, és intuitív felhasználói felülettel, valamint két automatikus kapcsolóval ellátott BLi-akkumulátor-nyílással rendelkezik, amely a munka elvégzéséig tartja a munkát.

Cikkszám: 967796202
Gyártó cikkszám: 967796202
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
194.990 Ft (153.535 Ft + ÁFA)
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé! Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Kefe nélküli motor

A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.

Intuitív kezelőelemek
 

Kezelése új, intuitív felhasználói felülettel. A gombok mérete könnyen manőverezhető még kesztyűben is. A billentyűzet akkumulátor sávja mutatja az akkumulátor állapotát, segít megtervezni a munkát a hátralévő üzemidő alapján.

Alacsony fenntartási költség

Nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektornikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.

Lítiumion-teljesítmény

A lítiumion-akkumulátor tartós és első osztályú teljesítményt biztosít.

Dupla akkumulátor hely

Két akkumulátornyílás hosszabb üzemidőt biztosít, míg az automatikus kapcsoló automatikusan aktiválódik, amikor az első akkumulátor lemerül

Motor típusa BLDC (szénkefe nélkül)
Csőhossz 420 mm
Súly akkumulátor nélkül 6.3 kg
Levegősebesség 52 m/s