Magassági ágvágók

Sűrű lombkorona, magasan lévő ágak és sűrű növényzet? Az érintetlen természet metszése során előfordulhat, hogy természetellenes pózokban kell dolgoznia, amik nincsenek jó  hatással a testére. A Husqvarna professzionális és könnyű magassági ágvágóit úgy terveztük meg, hogy óvja testét a sérülésektől és ergonomikus helyzetben tudjon dolgozni.

Legyen biztos abban, hogy képes elvégezni a munkát, nem számít mivel találja szembe magát. A Husqvarna magassági ágvágó könnyen kezelhető és gyors felgyorsulása erőteljes segítséget nyújt. Segítségével létra vagy emelő nélkül is képes elérni a szükséges helyeket.

A Husqvarna magassági ágvágó rendelkezik néhány hasznos, intelligens funkcióval. A Smart Start® funkciónak köszönhetően a berendezés minimális erőfeszítéssel elindítható, a tehetetlenségi kiegyenlítő kerék miatt pedig csökken a gép rezgése, így javul a vágási teljesítmény.

A kényelmes heveder, a puha a fogantyúk és a rugalmas felfüggesztés csökkenti a testet érő erőhatásokat, így mindig ergonomikus és kényelmes partnere lesz, amire nyugodtan számíthat.

Rendezés: