CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken

CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken
A robotfűnyírók következő generációja, a CEORA™ a tökéletes megoldás minden zöldterületi szakember számára, aki nagy pázsitot kezel, legyen az egy futballpálya, egy golfpálya vagy éppen egy gyári-ipari környezet nagyméretű zöldterülete.

A szisztematikus nyírással és a virtuális határokkal a nagy fűterületek kezelése minden eddiginél egyszerűbbé válik – miközben kivételes eredményeket ér el.

A Kazinc-Logger a Husqvarna Professional partnereként a CEORA™ hivatalos szakmai hálózatába tartozik, csapatunk így segítségére lehet minden kérdésben, mely a professzionális gyepápoláshoz kapcsolódik! A Husqvarna CEORA™ gépet egy Ingyenes Teszt időszakra ki is tudjuk az Ön saját területére helyezni, hogy megtapasztalja az élményt, melyet a profi felhasználóknak szánt gyepgondozási eszköz nyújt Önnek és cégének, sportcsapatának! 


Kérdése van? Hívja Péter Máté szakértő kollégánkat! +36 30 887 4112

Mit tud a Husqvarna CEORA™? 

A közületi gyepápolás következő szintje

A CEORA™ egy önálló fűnyíró megoldás, amely megváltoztatja a professzionális felhasználók gyepápolás világát. Ez az úttörő innováció könnyen használható és nagyon nagy területi kapacitással rendelkezik. Használat közben is csendes és károsanyag-kibocsátásmentes.

Husqvarna CEORA™ Vágási minőség


Professzionális sportminőség – akár 25 000 m²-ig


Sportpályákhoz és golfpályákhoz – a CEORA™ a tökéletes megoldás a csúcsminőségű fű és az alacsony vágási magasság érdekében.
A CEORA™ költséghatékony és professzionális módon kezel több futballpályát. Napi nyírás és harcra kész, buja és sűrű pázsit létrehozása.


Professzionális minőség – akár 50 000 m²-ig


Közepes ambíciójú sportpályákhoz és golfpályákhoz vagy olyan létesítményekhez, amelyek magas fűminőségi követelményeket támasztanak.
A CEORA™ minden második nap lenyírja a füvet – és közepesen magas fűmagasságot és normál, sűrű gyepminőséget biztosít.


Normál minőség – akár 75 000 m²-ig


Olyan pázsitokhoz, amelyeknél alacsonyabb a fű növekedési igénye, a fűmagasság és a normáltól az alacsony sűrűségűig.
A CEORA™ hetente kétszer vágja le a területet.


Kérdése van? Hívja Péter Máté szakértő kollégánkat! +36 30 887 4112

Tartalomhoz tartozó címkék: hír husqvarna kertészeti munkák