AS 900 Enduro

4.399.000 Ft (3.463.780 Ft + ÁFA)

Tartós, erős és rendkívül robusztus. Az AS 900 Enduro alkalmas 1,2 méter magas fű és könnyű bozót nyírására. A hidrosztatikus hajtás nagyméretű hűtőrendszerrel rendelkezik a tartós, professzionális felhasználáshoz. A rendkívül szilárd vázszerkezet hosszú élettartamot garantál.

A legfejlettebb Briggs&Stratton 656 cm3-es ikerhengeres, 7-es sorozatú Intek motor 16,2 lóerővel rendelkezik. Az extra benzin- és olajszivattyúnak köszönhetően az AS 900 Enduro meredek lejtőkön sem jön zavarba. A 0-10,8 km/h és a 0-7,0 km/h előremeneti és hátrameneti sebesség kényelmesen és fokozatmentesen állítható egy kar segítségével. Ezenkívül a hidrosztatikus hajtás kiegészítő hűtéssel van felszerelve, így még nehéz körülmények között is optimálisan használható. A még jobb tapadás érdekében a differenciálzár lábpedállal aktiválható.

A cserélhető, megfordítható pengékkel ellátott kés oldalra és hátra dobja a levágott füvet. A 90 cm-es vágási szélességgel óránként akár 9000m² területteljesítmény is lehetséges. Mindezt akár 120cm-es vegetációban.  A 30–90 mm vágási magasság központilag és négy lépésben állítható.

Nagy lábtér és simán futó kormány biztosítja a fáradtság nélküli munkavégzést. Opcionálisan ülésrugó-csomag kapható, amely tovább növeli a kényelmet. Az állítható ülésnek köszönhetően minden vezető elegendő helyet és optimális üléspozíciót tud beállítani. Az összes vezérlőegység logikus elrendezésű és könnyedén elérhető.

Cikkszám: G06600102
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
4.399.000 Ft (3.463.780 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Profi meghajtás

A kiegészítő hűtőrendszer biztosítja a meghajtás megfelelő működését még a legnehezebb körülmények között is.

Kényelmes üléspozíció

Nagy lábtér és állítható ülés biztosítja a megfelelő üléspozíció beállítását

Nagy terepjáró képesség

Az Ackersollen gumiabroncsok és a kapcsolható differenciálzár megfelelő tapadást biztosít a legmeredekebb területeken is.

 

Késrendszer lengőkésekkel

Ha kés akadályba ütközi, a lengőkések automatikusan elhajolnak, megakadályozva ezzel a késrendszer komolyabb sérülését.

 
Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor típusa 2 henger, 4T motor, Series 7 INTEK, V-Twin
Lökettérfogat 656 cm3
Maximális teljesítmény 11,9 kW / 16,2 LE
Vágási szélesség 90 cm
Önjáró típusa előre:0–10,0 km/h, Fokozatmentes hydrosztatikus hajtás, hátra:0–9,5 km/h
Súly 298 kg
Extrák állítható ülés, nagy 15 literes tank, szörföző nyírómű
Felhasználási terület Magánszemély, Városüzemeltetés, Szabadidős létesítmények, Kertgondozó, Kertépítő, Ellátó szolgáltató, Lovarda, Gyümölcstermesztő, Naperőmű, Szőlészet, borászat
Vágási magasság 50-90 mm