AS 73 4T B&S

AS Motor
2.799.000 Ft (2.203.937 Ft + ÁFA)
Professzionális, sokoldalú gazvágó magas fű és bozót nyírásához. Két késsebessége (VarioSpeed) teszi az AS 73 4T B&S sokoldalúvá. A kés lassú sebesség mellett hatalmas nyomatékkal rendelkezi, ezáltal akár a 150cm-es sűrű füvet is könnyedén aprítja. Az alacsony nyomatékkal járó nagy késsebességnél pedig kiváló nyírásképpel dolgozik és könnyedén mulcsozza a magas füvet is. A fűnyíró önkormányzati felhasználásával nyírható például egy játszótér, vagy egy gondozatlan terület sűrű növényzettel. Az alacsony nyomású gumiabroncsok, a 73 cm-es vágási szélesség és a VarioSpeed ​​kivételével az AS 73 4T B&S azonos az AS 65 4T B&S-sel. Az INTEK 3-as sorozatú Briggs&Stratton motorral, extra olaj- és benzinszivattyúval felszerelve, az AS 73 4T B&S még 35°-os lejtőn is használható a motor károsodásának kockázata nélkül. A motor és a késtengely mechanikus késcsatlakozóval történő szétválasztásával a motor védett a késeket érő idegen testekkel való ütközése ellen. Az ötfokozatú sebességváltóval rendelkező gép 1,6 – 5,1 km/h-s sebességre képes. A 13 lóerős motornak és a 73cm-es vágásszélességnek köszönhetően a maximális területteljesítmény 3700 m²/h. Az AS 73 4T B&S a 150 cm magas fűvel is könnyedén megbirkózik. A nagy vágóerő a motor-kés 1:2 redukciós aránynak köszönhető. Az AS keresztkéses rendszerrel tökéletes az aprítás, még magas vegetáció esetén is.
Az AS 73 4T B&S mindössze három vezérlőkarral működtethető: az első a rögzítőféket, vagy a hajtást aktiválja, a második a differenciálzár kioldásához és a harmadik a kés tengelykapcsolójához. A biztonságos működést, különösen lejtőn az automatikus rögzítőfék és a differenciálzár teszi lehetővé. A fűnyíró automatikusan leáll, amint a hajtás ki van kapcsolva, és így a rögzítőfék automatikusan bekapcsol.  Ezenkívül az AS 73 4T B&S állítható magasságú és oldalra fordítható kormánnyal rendelkezik. Az első kerék fokozatmentes vágási magasságának beállítása lehetővé teszi a vágási magasság kényelmes beállítását 50–100 mm-es tartományban.
Az AS 73 zárt vágóasztallal rendelkezik, ami magakadályozza az idegen testek kirepülését. A keresztkéses rendszer egy lépésben vágja és aprítja még a legmagasabb füvet is. A nyesedék kidobása a hátsó kerék felé történik. A szabványos pneumatikus gumiabroncsok agrárprofillal biztonságos oldalirányú megtámasztást kínálnak. Opcionálisan dupla gumiabronccsal, vagy acélkerékkel is felszerelhető a lejtőn történő munkához. Ez növeli a tapadást és elkerüli a gép lejtőn történő megbillenését.
Cikkszám: G06700001
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
2.799.000 Ft (2.203.937 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Motorvédelem

A lehető legjobb motorvédelem a késtengely és a motor szétválasztásával.

Kaszálás és mulcsozás egy lépésben

Ennek a fűnyírónak a keresztkéses rendszere még a magas vegetációt is könnyedén képes kezelni, és kiválóan mulcsozza is egy lépésben a levágott nyesedéket.

Magas vágási teljesítmény

A kés nagy vágóereje (nyomatéka) a motor fordulatszámának a késre történő 1:2-es csökkenéséből adódik.

Automatikus rögzítőfék

Amint elengedi a hajtás karját, a rögzítőfék bekapcsol és megállítja a gépet.

Kapcsolható differenciálzár

Differenciálzár alaphelyzetben zárva van és csak akkor nyit, ha a differenciálzár karjával működése hozzuk

VarioSpeed

Az AS 73 két késsebességet kínál az optimális teljesítményhez bármilyen növényzetben

Területi teljesítmény max.3700 m2 / óra
Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor típusa 4 ütemű, Intek Series 3
Lökettérfogat 344 cm3
Maximális teljesítmény 9,7 kW / 13 LE
Vágási szélesség 73 cm
Önjáró típusa 1,6-5,1 km/h előre, 2,4 km/h hátra, fokozatmentes
Súly 135 kg
Extrák differenciálzár, hátramenet, keresztkés, kézi váltó, önjáró, rögzítőfék, Variospeed
Felhasználási terület Városüzemeltetés, Szabadidős létesítmények, Kertgondozó, Kertépítő, Ellátó szolgáltató, Lovarda, Közút, autópálya mérnökség, Sportpálya, Gyümölcstermesztő, Erdőgazdálkodás, Naperőmű, Szőlészet, borászat
Gazmagasság kb. 150 cm
Vágási magasság 50-100 mm, fokozatmentes, központi
Vágási mód mulcsozá