AS 63 4T Honda

AS Motor
1.287.900 Ft (1.014.094 Ft + ÁFA)
Erős, agilis, mozgékony. Az AS 63 4T Honda magasgazvágót úgy tervezték, hogy könnyedén megbirkózzon az akár 80 cm-es fűvel is. Otthonosan érzi magát a sík, akadályokkal tűzdelt terepen, például gyümölcsösökben, mert az első bolygó kerekek lehetővé teszik a könnyed irányítást. A Honda GXV motor 190 cm3-es és maximális teljesítménye 4,3 LE. A motor és a kés tengelyét egy tengelykapcsoló választja szét, a legjobb védelmet nyújtva ezzel a motornak, amikor a késeket ütés éri, például kövekkel, vagy gyökerekkel való ütközés esetében. Az AS 63 4T Honda keresztkéses rendszere megbízhatóan vágja le és aprítja darabokra a füvet 50-100 mm-es vágási magasságon. Az AS 63 4T Honda gazvágóval 2300m2/h teljesítmény is elérhető. A kés nagy vágóereje (nyomatéka) a motor fordulatszámának a késre történő csökkenéséből adódik. A kezelő fokozatmentesen választhatja meg a menetsebességet 1,8 és 3,8 km/h között. A traktor mintázatú levegős hajtókerekek jó tapadást biztosítanak. Lefelé haladva a gép automatikusan fékez és fenntartja a beállított sebességet. A differenciálzár, amely állandóan és 100% -ban zárt amikor a hajtás bekapcsol, a fixálható első kerekekkel együtt biztosítja a biztonságos egyenes irányú haladást a lejtőn. Mindössze négy vezérlőkarral vezérelheti az AS 63 4T Honda összes funkcióját: hajtómű, rögzítőfék, késkapcsoló, differenciálzár és Variomatic. A hajtás bekapcsolásával a differenciálzár automatikusan aktiválódik és mindaddig, amíg a hajtást nem kapcsolják ki, zárva marad. Az automatikus rögzítőfék egy másik biztonsági elem, amint elengedi a hajtás karját, a rögzítőfék automatikusan bekapcsol, miközben a fűnyírót biztonságosan megállítja akár meredek domboldalon is. Az oldalra állítható kormány alapfelszereltség a VibrationProtect-el, ami minimálisra csökkenti a kézre ható rezgést. Ezenkívül a kormány magassága egyszerűen és kényelmesen állítható. Az egyszerű szállítás érdekében az AS 63 4T Honda kisméretűre „összecsukató”; egy kombi személygépkocsiban könnyedén szállítható.
Cikkszám: G60000103
Gyártó cikkszám: G60000103
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
1.287.900 Ft (1.014.094 Ft + ÁFA)
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Motorvédelem

A lehető legjobb motorvédelem a késtengely és a motor szétválasztásával.

Kaszálás és mulcsozás egy lépésben

Ennek a fűnyírónak a keresztkéses rendszere még a magas vegetációt is könnyedén képes kezelni, és kiválóan mulcsozza is egy lépésben a levágott nyesedéket.

Magas vágási teljesítmény

A kés nagy vágóereje (nyomatéka) a motor fordulatszámának a késre történő 1,6: 1-es csökkenéséből adódik.

Kúpos kaszaház

A kúpos kaszaház biztosítja a nyesedék megfelelő beáramlását a keresztkéses rendszerbe. A füvet viszonylag függőleges pozícióban vágják a kések, ami tökéletes vágási képet és megfelelő mulcsozást biztosít.

Automatikus rögzítőfék

Amint elengedi a hajtás karját, a rögzítőfék bekapcsol és megállítja a gépet.

Automatikus differenciálzár

Meghajtás aktivált differenciálzár. Meghajtás nélkül a differenciálzár nyitva van és lehetővé teszi a könnyebb manőverezést.

Területi teljesítmény max.2300m2 / óra
Motor gyártója Honda
Motor típusa OHV GXV-160
Lökettérfogat 163 cm3
Maximális teljesítmény 3,2 kW / 4,3 LE
Vágási szélesség 61 cm
Önjáró típusa 1,8-3,8 km/h, fokozatmentes
Súly 83 kg
Extrák differenciálzár, keresztkés, lejtmenet- szabályzás, önjáró, rögzítőfék, Variomatic
Felhasználási terület Magánszemély, Szabadidős létesítmények, Lovarda, Sportpálya, Gyümölcstermesztő
Gazmagasság kb. 80 cm
Vágási magasság 50-100 mm, elöl fokozatmentes, hátul 4 fokozatú
Vágási mód mulcsozás