AS 62 4T B&S

AS Motor
1.499.000 Ft (1.180.315 Ft + ÁFA)
Erős, agilis, mozgékony. Az AS 62 4T magasgazvágót úgy tervezték, hogy könnyedén megbirkózzon az akár 90 cm-es fűvel is. Otthonosan érzi magát a sík, akadályokkal tűzdelt terepen, például gyümölcsösökben, mert az első bolygó kerekek lehetővé teszik a könnyed irányítást. A Briggs & Stratton 850 E sorozatú I / C motor 190 cm3-es és maximális teljesítménye 5,7 LE. A motor és a kés tengelyét egy tengelykapcsoló választja szét, a legjobb védelmet nyújtva ezzel a motornak, amikor a késeket ütés éri, például kövekkel, vagy gyökerekkel való ütközés esetében. Az AS 62 4T keresztkéses rendszere megbízhatóan vágja le és aprítja darabokra a füvet 50-100 mm-es vágási magasságon. A kés nagy vágóereje (nyomatéka) a motor fordulatszámának a késre történő 1,6: 1-es csökkenéséből adódik. A kezelő fokozatmentesen választhatja meg a menetsebességet 1,9 és 4 km/h között. A 30 cm-es hajtókerekek jó tapadást biztosítanak. Könnyű, lejtőn végzett munkákhoz az első kerekek rögzíthetők, hogy megakadályozzuk a gép elcsúszását. Az oldalra állítható kormány alapfelszereltség a VibrationProtect-el, ami minimálisra csökkenti a kézre ható rezgést. Ezenkívül a kormány magassága egyszerűen és kényelmesen állítható. Az egyszerű szállítás érdekében az AS 62 4T B&S kis méretűre „összecsukató” egy kombi személygépkocsiban könnyedén szállíthat
Cikkszám: G60000202
Gyártó cikkszám: G60000202
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
1.499.000 Ft (1.180.315 Ft + ÁFA)
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Motorvédelem

A lehető legjobb motorvédelem a késtengely és a motor szétválasztásával.

Kaszálás és mulcsozás egy lépésben

Ennek a fűnyírónak a keresztkéses rendszere még a magas vegetációt is könnyedén képes kezelni, és kiválóan mulcsozza is egy lépésben a levágott nyesedéket.

Magas vágási teljesítmény

A kés nagy vágóereje (nyomatéka) a motor fordulatszámának a késre történő 1,6: 1-es csökkenéséből adódik.

Kúpos kaszaház

A kúpos kaszaház biztosítja a nyesedék megfelelő beáramlását a keresztkéses rendszerbe. A füvet viszonylag függőleges pozícióban vágják a kések, ami tökéletes vágási képet és megfelelő mulcsozást biztosít.

Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor típusa 850 Series I/C
Maximális teljesítmény 4,1 kW / 5,5 LE
Vágási szélesség 61 cm
Súly 67 kg
Felhasználási terület Magánszemély, Szabadidős létesítmények, Kertgondozó, Kertépítő, Lovarda, Sportpálya, Gyümölcstermesztő, Erdőgazdálkodás