AS 531 4T MK B

AS Motor
1.469.000 Ft (1.156.693 Ft + ÁFA)
Három az egyben modellként számos egyedi megoldással rendelkező, mindenhol jól használható, ahol igényes zöldterület gondozásra van szükség: meredek terepen, vagy szűk helyeken. Az AS 531 4T MK B most egy standard mulcsozó készlettel rendelkezik, amelyet szükség esetén szerszámok nélkül is felszerelhetünk. A 3in1 azt jelenti, hogy választhat! Fűnyírás fűgyűjtővel, mulcsozás a mulcs szett segítségével, vagy magasabb fű vágása hátsó kidobással. Az AS 531 4T MK B megbízható Honda GSV motorral van felszerelve, amely maximálisan 3,8 kW (5,2 LE) teljesítményt nyújt. A fűgyűjtő 75 liter kapacitással és szintjelzővel rendelkezik. Az AS 531 4T MK B automatikus biztonsági rögzítőfékkel és differenciálzárral van felszerelve. Amint a kés tengelykapcsoló karját elengedik, aktiválódik a kézifék, és biztonságosan leáll a gép. Így lehetőség van domboldalon is a fűgyűjtő biztonságos ürítésére. A sebesség 3,0–4,5 km/h között fokozatmentesen szabályozható vezetés közben, a Variomatik kar segítségével.  A késkapcsoló kar lehetővé teszi például a kés leállását, amikor a fűgyűjtőt kiürítik anélkül, hogy a motort le kellene állítani és újraindítani. Az elforgatható kormányrúdnak köszönhetően AS 531 4T MK B kényelmesen használható fal mellett, sövények mentén, vagy a parkoló autók mellett történő fűnyíráskor is.
Cikkszám: G53100115
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
1.469.000 Ft (1.156.693 Ft + ÁFA)
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Meghajtás

Kényelmes üzemeltetés a fokozatmentesen változtatható sebességgel (Variomatic), nagy profilos hajtókerekekkel együtt az optimális tapadás érdekében.

Automata rögzítőfék

A kombinált késkapcsoló- és rögzítőfék rendszer automatikusan aktiválja a rögzítőféket, amikor elengedi a kés tengelykapcsoló-karját.

Automatikus differenciálzár

Automatikus differenciálzár a könnyebb kezelhetőségért

Súlyelosztás

Kifinomult súlyelosztás az ergonomikus kezelés és a fáradságmentes munkavégzés érdekében.

Területi teljesítmény max.2300m2 / óra
Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor típusa 850 Series I/C
Lökettérfogat 190 cm3
Maximális teljesítmény 3,8 kW / 5,2 LE
Vágási szélesség 53 cm
Önjáró típusa fokozatmentes
Súly 51 kg
Extrák állítható és lecsukható, rezgéscsillapított tolókar, csapágyazott kerekek, kerekenkénti magasságállítás, késkuplung
Vágási magasság 30-80 mm
Vágási mód fűgyűjtés, hátsó kidobás
Fűmagasság kb. 30 cm
Magasságállítás kerekenként, 6 lépésben
Fűgyűjtő kapacitása 75 liter