AS 28 2T ES

AS Motor
2.099.000 Ft (1.652.756 Ft + ÁFA)
A nagy levegős gumiabroncsok, a 2-sebességes kézi sebességváltó és a fék miatt a gép akár 40 fokos lejtőkön is biztonságosan használható. A kétütemű motor kenése a motor helyzetétől független, ezért a megdöntött motor miatt bekövetkező motorkárosodások kizártak. Ez a 2T motor fő előnye a 4T motorhoz képest. Az AS-Motor által fejlesztett és (Németországban) gyártott kétütemű motor a világ egyetlen fűnyíróra szerelt kétütemű motorja és megfelel a vonatkozó 97/68/EK kipufogógáz-irányelvnek.  Az AS-2T motor alapkivitelben EasyStart funkcióval van felszerelve. A CDI digitális gyújtásrendszerrel felére csökken az indításhoz szükséges sebesség, ami lényegesen megkönnyíti a fűnyíró indítását. A 2T motor nagy nyomatéka biztosítja, hogy az AS 28 2T ES teljesítménye ne csökkenjen még a magasabb fűben sem. Az optimális motorvédelmet a hármas főtengelycsapágy biztosítja a kés csúszó tárcsájával kombinálva. A motor tiszta, pormentes levegőjét a beépített, emelt sznorkel szűrő biztosítja. A kétütemű motorra jellemző nagy sebesség és nagy nyomaték megfelelő teljesítményt nyújt még magasabb fűben is. A háromszoros főtengely csapágyazás a késen lévő csúszó tárcsával együtt biztosítja a motor védelmét idegen testekkel való ütközés esetén. A megfelelő hajtást a levegős hajtókerekek biztosítják 2,2, vagy 4 km/h-val. A 3 kerekes koncepciónak köszönhetően az AS 28 2T ES különösen mozgékony. A forgó első kerék rögzíthető a lejtőn történő nyíráshoz. Így megakadályozható a gép oldalirányú „lefordulása”. A kezelőkar magassága szerszám nélkül beállítható. A hátsó kerékfék rögzítőfékként is használható.
A nagyteljesítményű kétütemű motornak és az 63 cm-es vágási szélességnek köszönhetően, a területteljesítmény akár 2500 m² /h is lehet. AS 28 2T ES akár a 90 cm-es fűmagasságot is képes kezelni. A vágási magasság beállítása 55-80 mm között lehetséges. Az első keréken négy magassági szint, a hátsón kettő található.
Cikkszám: G06300103
Gyártó cikkszám: G06300103
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
2.099.000 Ft (1.652.756 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök

Motorvédelem a késtengely csapágyazásával

A lehető legjobb motorvédelem a késtengely csapágyazásának és a nyíróéknek köszönhetően

2 ütemű motor

A helyzet független kenésnek köszönhetően a világon egyedülálló AS kétütemű motor biztosítja a biztonságos működést akár meredek lejtőkön is.

Sznorkel

A megemelt légszűrő pormentes levegővel látja el a motort

3 kerekű koncepció

A három kerekű kivitel alkalmassá teszi, szűk helyeken, például gyümölcsösökben történő nyírásra

Hátsókerék hajtás

Optimális maghajtás lejtőkön és sík területen is.

Hátsó fék

A rögzíthető hátsó fék garantálja a biztonságos munkavégzést lejtőkön

Motorvédelem

A háromszoros főtengely csapágyazás a késen lévő csúszó tárcsával együtt biztosítja a motor védelmét idegen testekkel való ütközés esetén.

2 sebességfokozat

A választható sebességfokozat optimális sebességet garantál még a legnehezebb körülmények között is.

Területi teljesítmény max.1700m2 / óra
Motor gyártója AS-Motor
Motor típusa 2 ütemű
Lökettérfogat 165 cm3
Maximális teljesítmény 4,4 kW / 6 LE
Vágási szélesség 63 cm
Önjáró típusa két sebesség, 2,2 és 4 km/h
Súly 76 kg
Extrák kerekenkénti magasságállítás, kétfokozatú önjáró, snorkel
Gazmagasság kb. 100 cm
Vágási magasság 4 fokozatban, 55-130 mm
Vágási mód mulcsozás