AS 1000 OVIS RC Távirányítűsú szárzúzó

AS Motor

Vannak olyan meredek vágandó területek, ahol képtelenség gyalogkíséretű vagy felülős géppel dolgozni. Az AS-Motor AS 1000 OVIS RC-nek azonban ez sem okoz gondot: mélyre helyezett motor, professzionális meghajtás és a robosztus vágószerkezet garantálják, hogy a gép megbirkózik a legmeredekebb domboldallal is.

Távirányítós rézsűkasza – profiktól, profiknak
A zajvédők, a vasúti töltések, az esővíz gyűjtő medencék, a napelemparkok vagy a szélerőművek gyakran nagy kihívásokat jelentenek a vállalkozóknak: a nehezen megközelíthető járhatatlan és meredek területeket rendszeresen karban kell tartani. Az egyszerűnek tervezett távirányítóval és a hatalmas kaszálási teljesítménnyel rendelkező AS 1000 Ovis RC erre a feladatra lett tervezve.

Az RC rézsűkaszával kényelmesen és intuitív módon dolgozhat biztonságos távolságból. Az alacsony teljes magasságnak (69 cm) és a mélyen ülő optimalizált olajellátással rendelkező Vanguard Professional motornak köszönhetően, a rézsűkasza tökéletes súlypontot ér el – ez a feltétele az extrém lejtéssel rendelkező területek megközelíthetőségének és a mély akadályok alatti kaszálásnak. A közepes 395 kg üzemi súly maximális talajvédelmet biztosít. A kiegyensúlyozott súlyelosztás és a robusztus futómű lehetővé teszi a meredek lejtők biztonságos, akár 50 fokos dőlésszög feletti nyírását.

Cikkszám: G90500101
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Motor gyártója Vanguard
Motor típusa Vanguard V-Twin
Lökettérfogat 627 cm3
Maximális teljesítmény 17,2 kW / 23,0 LE
Vágási szélesség 100 cm
Felhasználási terület Városüzemeltetés, Szabadidős létesítmények, Kertgondozó, Kertépítő, Ellátó szolgáltató, Lovarda, Sportpálya, Gyümölcstermesztő, Erdőgazdálkodás, Naperőmű, Szőlészet, borászat