Helyben megforduló "zero-turn" fűnyírók

Spóroljon időt az Ariens zero-turn fűnyírókkal! Pattanjon fel és nyírja le a füvet feleannyi idő alatt, mint egy hagyományos fűnyíróval.

Az elmúlt években a zero-turn fűnyírók egyre népszerűbbek Európában és az Egyesült Államokban egyaránt. Az ok egyszerű. Az emberek ma keményebben és többet dolgoznak, mint valaha. Kevesen szeretnék a hétvégén fűnyírással tölteni értékes szabadidejüket.

Az Ariens zero-turn fűnyírói pillanatok alatt elvégzik a munkát.

Mitől olyan gyorsak ezek a zero-turn fűnyírók? A fűnyíró traktorok, vagy hagyományos irányítású fűnyírókkal szemben a zero-turn fűnyírókat a hátsó kerekek hajtják és kormányozzák két független hidrosztatikus hajtőművel. Két vezetőkar elegendő az induláshoz, fékezéshez és a kormányzáshoz. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a gép egy helyben, a saját tengelyee körül forogjon. Nem kell többé három manővert elvégezni minden fordulásnál.

Néhány perc gyakorlás után a kezelőszervek használata gyerekjátékká válik. Virágágyások, fák vagy kerti díszek kikerülése sem okoz problémát.

Ariens szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Ariens zero-turn gépeket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen az Ariens zero-turn használata! 

Szakértő kollégáink e-mailben is válaszolnak kérdéseire az üzemeltetéssel, a megfelelő termék kiválasztásával kapcsolatban!
Írjon nekünk: info@kazinc-logger.hu

Rendezés: