Ariens ZENITH 60 Zero-Turn fűnyíró

Ariens
4.799.000 Ft (3.778.740 Ft + ÁFA)

ZENITH - ÁLLANDÓ CSÚCSTELJESÍTMÉNY AZ IGAZI PROFIKNAK

Az Ariens ZENITH professzionális használatra lett kifejlesztve, folyamatos, mindennapi használatra tervezték. 3,2 mm vastag acéllemezől készült, teljes értékű, hegesztett professzionális vágóasztallal rendelkezik. 132 cm (52") vagy 152 cm (60") széles oldalsó kidobóval vagy hátsó kiszórásra kialakított fűnyíróasztallal is elérhető.

Az első kerekek rugalmas első villáinak és az állítható komfortülésnek köszönhetően a hosszabb ideig tartó, akár egész napos munka még könnyebbé válik - az egyenletlen felületeken az ütések jobban elnyelődnek. A gyors, csaknem 14 km/h-s menetsebesség mellett a felhasználó teljes mértékben a nyírásra koncentrálhat. A ROPS bukókeret egy szabványos, összecsukható ívelt acélváz, ami biztonságot és védelmet nyújt.

Cikkszám: 991322
Gyártó cikkszám: 991322
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
4.799.000 Ft (3.778.740 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Professzionális Motor

Kawasaki FX motor kétfokozatú légszűrővel a hosszú élettartam érdekében.

Modern Váz

Hegesztett, hajlított acélcső keret alkotja a gép gerincét.

Professzionális vágóasztal

Tartós, 3,2 mm vastagságú, hajtott, hegesztett professzionális fűnyíróasztal. 14 cm mély az optimális legáramlás érdekében. Minden körülmény között professzionális vágási eredmény.

Automata szíjfeszítő rendszer

A CBT rendszer (Constant Belt Tension System) folyamatosan feszesen tartja a késszíjakat. Megakadályozza a csúszást és csökkenti a kopást. Az időigényes kézi utánaállítás már nem szükséges.

Pedálos vágásmagasság állítás

Kényelmes  vágóasztal magasságállítás, 6,35 mm-es lépcsőkben. Gyorsan és egyértelműen kiválasztható az oldalsó magasságállító  csavar rögzítésével.

Nagy kerekek

A 13"- os első és a 22"-os hátsó kerekek védik a gyepet, kiváló tapadást, magas rugózási kényelmet biztosítanak, és megkönnyítik a járdaszegélyeken és az egyenetlen területeken való haladást.

Kényelmes vezetés

Gyárilag csillapított kerékvillákkal szerelve, beépített csillapítóbetét és állítható komplex rugózású komfortülés, párnázott kartámasszal. Ez a kombináció elnyeli a munka alatt keletkező ütéseket. Kevésbé fárasztó és kényelmes, ezáltal biztonságosabb és produktívabb lesz a munkavégzés.

ROPS bukókeret

Szabványos, masszív ROPS rendszer keskeny, összecsukható, ergonomikus kialakítású a sérülések csökkentése érdekében.